Philips pratar upp fördelarna med LED gatubelysning

Det är söndag kväll, och street på vår återvändsgränd har gått ut. Igen. För nog tredje gången på lika många år. Det fick mig att tänka om några uppgifter just publicerats på uppdrag av Philips, som har följt de potentiella fördelarna med LED gatlyktor.

Forskningen, gallrats från 15 LightSavers prövningar 12 städer, tyder på att LED-lampor kan hjälpa till att rädda 85 procent i energi. Det är inte bara bra om dem: tydligen felfrekvensen över 6000 timmar är ungefär 1 procent, vilket är intressant för någon som bor på en gata där lamporna måste bytas alltför ofta.

Belysning Clean Revolution: The Rise of LED gatubelysning och vad det betyder för städerna “tyder på att staden, statliga och federala regeringar bör allvarligt överväga LED som tekniken för offentlig belysning, med all ny teknik med fokus på LED 2015. Rapporten var producerad av The Climate Group i samband med Philips. försöken var i städer som New York, London, Toronto och Kolkata (aka Calcutta).

? Perth cop nås begränsad dator

? Koreanska Högsta domstolen ex-Samsung anställd leukemifall inte arbetsrelaterad

? Linus Torvalds “hatkärlek med GPL

Google vill garanterat förhandling skydd mot Australiens storbankerna

Säkerhet;? Perth cop nås begränsad dator, Legal;? Koreanska Högsta domstolen fd Samsung anställd leukemifall inte arbetsrelaterad, Enterprise Software;? Linus Torvalds “hatkärlek med GPL, Banking, Google vill garanterat förhandling skydd mot Australiens storbankerna