Integritets företaget Mega s börs notering misslyckas

En föreslagen bakdörren notering av Mega, privatliv tjänsten grundades av Kim Dotcom, har misslyckats.

Noterade skal TRS, vilket var att förvärva Mega för att lista det på Nya Zeeland Börsen informerade marknaden på onsdagen att det inte skulle kunna få aktieägarnas godkännande för affären innan 29 maj stoppdatum.

Kim Dotcom lanserar Mega 2013.

“Det har blivit uppenbart att detta villkor inte kommer att uppfyllas inom denna tidsram” TRS sade i ett meddelande till NZX.

“TRS har rått under natten av Mega att aktieägarna i Mega inte kommer överens om att en förlängning av den villkorliga dagen. Som en följd av detta kommer det vara så att den 29 maj, kommer villkoren för förvärvet inte vara nöjd, aktien försäljning gärning som ingåtts mellan TRS och Mega aktieägare kommer avsluta, och det föreslagna förvärvet av Mega kommer inte fortsätta. ”

Mega vd, Graham Gaylard, sade Mega växer fortfarande kraftigt, med mer än 18 miljoner registrerade användare. Han sade att han skulle kvarstå som vd efter noteringen misslyckande.

“Jag kan inte dela planerna längre, vi är naturligtvis fortfarande ett privat företag”, sade han på webbplatsen via e-post.

Dotcom inte längre har ett direkt intresse av Mega. Sin frånskilda fru Mona, men innehar 15 procent av bolaget genom en förvaltare företag.

Dotcom är fortfarande kämpar mot utlämning till USA för att möta intrång i upphovsrätten och svindleri avgifter.

I mars, PayPal upphörde hantering av betalningar för Mega.

TRS ‘samgående med Mega tillkännagavs först över ett år sedan, efter en tidigare plan för att vända-lista Corner Mineral Corporation liknande vacklade.

Auckland-baserade Mega, som lanserades i januari 2013 levererar molnbaserade kommunikationstjänster med vad man kallar webbaserat Användarkontrollerad Encryption (UCE) att företaget säger ger automatisk kryptering av data som överförs till och lagras på Mega: s molntjänst.

UCE innebär att endast användaren styr krypteringsnyckeln.

TRS sade som en del av avslutningsprocessen, kan det vara nödvändigt att emittera nya aktier till Mega för att täcka transaktionskostnader.

“Styrelsen för TRS är mycket besviken över denna utveckling, och kommer att titta på andra investeringsmöjligheter för TRS som ett brådskande ärende,” meddelandet sade.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer