Indien: IT Lön Benchmark 2012

webbplatsen Asien genomfört en online-undersökning mellan mars 2011 och mars 2012 att undersöka lönepaket Asiens IT-personal erhöll och relaterade marknadstrender.

Studien tillfrågade totalt 945 respondenter från olika jobbfunktioner varierar från administratörer och stöd till IT-management och systemutveckling, och över sju asiatiska ekonomierna: Kina, Hong Kong, Indien, Indonesien, Malaysia, Filippinerna och Thailand.

Indien bidrog 508 deltagare i undersökningen. Av dessa 176 av dem hade mindre än 5 års erfarenhet i branschen och 254 hade mellan 5 och 10 år, medan 78 hade mer än 10 års värde av erfarenhet.

I fråga om lön, som inom IT-management inom landets IT, webb och telekomsektorn toppar listan topp medelinkomsttagare med en genomsnittlig årslön på drygt 1 miljon rupier, trumping sina kolleger i den juridiska och finanssektorn som tjänar 986,500 rupier per år .

I följande diagram, INR betecknar den indiska rupien.

Välj land för att visa relaterade lönesiffror.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, samarbete, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck