Pris, uppsättningen, matchen: Target nya vapen för att slå “nyckel webbutiker”

Det enkla äktenskap fynd källaren priser med en otroligt lätt att använda mobilapp har gjort Amazon en perfekt utlopp för semester shopping.

Åtminstone för vissa människor.

Många människor blir bekanta med följande förfarande: En person promenader i en tegel och murbruk butik, så småningom hitta ett objekt som gnistor önskar i sitt hjärta, men det räcker inte att skona i en plånbok.

En enkel åtgärd skulle vara att vända ut en smartphone, öppna Amazon Pris Kontrollera app och skanna streckkoden för ett ögonblick prisjämförelse. Oftare än inte, har Amazon det lägre priset.

Naturligtvis är Amazon inte ensam på detta område. Till exempel, eBays RedLaser streckkod och QR-kod scanner gör samma sak förutom att den erbjuder resultat från en hel myriad av butiker, både online och i den verkliga världen.

Men med tanke på att Amazon visar endast sökresultat för, ja, Amazon, det är ett lätt mål för motståndarna.

Men för vem som helst på en stram budget (som är utan tvekan de flesta konsumenter dessa dagar), är det lätt att se att överklagandet i detta alternativ, som har blivit känd som “showrooming.”

En färsk studie från mobil marknadsföring företaget Vibes tyder på att showrooming trenden har gått helt vanliga på bara ett år,. Baserat på en undersökning av 1000 smartphone ägare, fann forskarna att det har skett en 156 procent hoppa med konsumenter som köpt en produkt från en konkurrent medan i en butik.

Men det finns ett antal skäl som showrooming har dragit vrede från konsumenter och andra återförsäljare likadana. För en, har många kritiker hävdade att detta skadar verksamheten vitalitet små och lokala företag – en motståndsrörelse som Amazon, måste känna till vid det här laget.

Men även andra stora rutan återförsäljare är inte särskilt nöjd med hur showrooming effektivt bli monopoliserad.

Target, ett av de största rabatterade återförsäljare i landet, ser ut som det är manövrering att slå Amazon på egen spel samtidigt drar på några beprövade och sant försäljningsstrategier från pre-digitala dagar.

Utan specifikt namnge Amazon utan att hänvisa till “nyckel webbutiker,” Mål tekniska arkitekt konsult Ari Olson förklarade i ett blogginlägg i veckan att Minneapolis-huvudkontor kedjan “som behövs för att skapa ett verktyg som skulle låta Target butiksteam lätt kontrollera och kolla på nätet priserna.

Är “Maker rörelsen” nästa industriella revolutionen;? Twitter bläck e-handel affär med American Express, Amazon loopar i tredje parts säljare med semester kampanjer, eBay expanderande leverans samma dag karta till 25 städer med Shutl köpa, i framtiden, “smarta” butikshyllorna som känner dina impulser, Studie: “Showrooming” gå fåran inför julhelgen

I huvudsak kommer Target anställda att showrooming sig för kunders räkning, utlovar en prisgaranti på “kvalificerade poster.”

Inte bara kan dessa kunder att få en omedelbar rabatt, men de kommer också att kunna ta hem sina inköp hemma direkt också – ett annat sätt att slå Amazon, som fortfarande är något hålls tillbaka från att ge omedelbar tillfredsställelse, till punsch.

Enligt Olson, Target utvecklat en anpassad iPad app snyggt heter “Lägsta pris” med Olson betonade hur häpnadsväckande det var att denna app producerades inom loppet av några veckor. Redo för angrepp av shoppare på Black Friday nästa vecka, Target har skickats ut 2500 iPads till sina butiker över hela landet med pris-appen förinstallerad.

Den sista officiella räkningen av Target butiker lämnade totalsumman på 1,778 tegel och murbruk platser spridda över hela USA ensam, vilket innebär chansen shoppare kommer att kunna hitta en anställd någonstans på butiksgolvet med dessa resurser.

Telekomföretag;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data billiga och fri röst, Cloud,? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar, SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, e-handel, PayPal utökar samarbetet med Mastercard

Best Buy, som har haft en tuff tid att fånga upp som svar på e-handel trender, är också experimentera med något liknande.

VD Hubert Joly hänvisade till “golvyta optimering initiativ” under elektronik säljarens vinst tredje kvartalet samtal på tisdag, som omfattar butiksanställda utrusta med “nya tablettbaserade verktyg som tillåter dem att få tillgång till online-resurser för att hjälpa kunder var de än kan vara på detaljhandeln golv.

Men detaljerna här är suddigare – en skarp kontrast till Target, som inte bara använder sin nya app som en resurs för de anställda utan också som en reklam mekanism för att få fler kunder i butikerna.

Men enda gången, bestående av, en kortare semester shopping fönster, kommer att berätta hur givande denna taktik kan vara.

Bild via Target

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

? Xero lanserar partnerskap med Macquarie Bank för BPAY betalningar

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

PayPal utökar samarbetet med Mastercard