Microsofts nya Universal Mobile Keyboard fungerar med iOS, Android och Windows-enheter

Microsofts nya plattformsoberoende tryck är inte en programvara enda.

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Den 16 september, införde Microsoft en ny Universal Mobile Keyboard som kan arbeta med iPads, iPhones, Android-enheter och Windows tabletter som är 10 mm eller tunnare.

Tangentbordet, som kommer att vara allmänt tillgänglig i oktober till ett uppskattat pris på $ 79,95, kan kopplas ihop med upp till tre enheter som kör olika operativsystem. Användare kan växla mellan de enheter som använder ett operativsystem brytare. Enheter som kör Windows 8 och högre, Windows RT, Apple iOS v6 och högre, och Android 4 eller högre är alla stöds.

Tangentbordet fungerar för närvarande inte med Windows Phone eftersom Windows Phone inte stöder Bluetooth Human Interface Device (HID) tangentbord protokoll vid denna tid, bekräftade Microsoft tjänstemän.

Microsoft försöker pracka Universal Mobile Keyboard stöd för varje plattformens unika nycklar, såsom Windows Ctrl, iOS kommandotangenten och Android Knapp. Den nya tangentbordet har också en skyddskåpa och inbyggt stöd för att hålla användarnas tabletter eller smarta telefoner. Tangentbordet använder Bluetooth för att ansluta till olika tabletter och telefoner som stöds.

Den nya tangentbordet backas upp av en treårig garanti. Det kommer att finnas tillgänglig via Microsofts tegel och murbruk och nätbutiker samt genom olika andra återförsäljare. Det kommer att finnas tillgänglig först i USA och Kanada (någon gång i oktober) och “komma till ytterligare marknader snart”, sade tjänstemän.

Uppdatering: Några läsare har märkt det finns ingen pekplattan på denna klaviatur. Jag har hört från mina kontakter att detta beror på det faktum att Microsoft ville skapa en enda tangentbord som skulle arbeta med IOS, Android och Windows. Det innebar att de valde att bygga ett tangentbord som inte innehöll stöd för gester / ingångar som inte aktiverats på alla tre plattformar.

Microsoft också infört den 16 september vissa andra PC-tillbehör, inklusive en Bluetooth 4.0 lågenergihus version av Microsoft Arc Touch Mouse, som fungerar med Windows 8, 8.1 och Windows RT-enheter. Det kommer att finnas tillgänglig i september för $ 69,95. Det finns också några nya texture Wireless Mobile Mouse 3500 Limited Edition möss för Windows XP (32-bitars), Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows RT och Mac OS X-enheter. De nya versionerna kommer ut denna månad och gå för $ 29.95. En ny Xbox One controller och kabel för Windows kommer i november för $ 59,95.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada