Microsoft att utfärda Windows, IE och Silverlight patchar

Den näst sista Patch tisdag för Windows XP kommer att innehålla korrigeringar för denna produkt och alla andra versioner av Windows. Enligt Microsoft Security Bulletin föranmälan för mars 2014 kommer det att finnas totalt fem uppdateringar som släppts nästa vecka, två av dem att ta itu med kritiska sårbarheter.

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Microsoft säger att, den senaste zero-day sårbarhet i Internet Explorer, kommer att fastställas i denna uppsättning uppdateringar. Det sårbarhet påverkar endast IE9 och IE10. Endast en IE uppdatering finns med i denna månads förhandsanmälan, och det påverkar alla versioner av Internet Explorer, så mer än en sårbarhet måste fastställas.

[KORRIGERING: En tidigare version av denna berättelse sade att IE noll dag inte har fastställts av dessa uppdateringar.]

Att en IE uppdatering för fjärrkörning av kod buggar märk kritiskt på alla klientversioner av Windows. En annan kritisk Windows sårbarhet, även möjliggör fjärrkörning av kod, påverkar alla andra än RT och Server Core Windows-versioner. Server Core är den enda Windows-versionen har inga kritiska uppdateringar denna månad. Två andra sidan högst betyg viktiga, en en behörighetshöjning sårbarhet och den andra en säkerhetsfunktion bypass, påverkar nästan alla Windows-versioner.

Den slutliga uppdateringen åtgärdas ett viktigt sårbarhet eller sårbarheter i Microsoft Silverlight 5, inklusive Mac-versioner. Denna korrigering är också en säkerhetsfunktion bypass.

Microsoft kommer också att släppa ett stort antal uppdateringar icke-säkerhets nästa tisdag.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer