MacBook, Amazon Echo, Moto X, och iPod Touch (MobileTechRoundup showen # 350)

Vanligtvis hör av mig att köpa redskap på MOTR, men som du hittar i MobileTechRoundup showen # 350 Kevin var den skyldige denna gång. Visa ämnen inkluderar

Kevin köpte nya MacBook 12 – hur är det, Amazon Echo är äntligen i huset, Matt älskar T-Mobile ännu mer nu: Två nya Amped upp kampanjer, En titt på det förflutna och framtiden för Microsoft Windows Phone, Motorola händelse juli? 28: Låt oss tala om Moto X, som är den nya iPod touch för och varför Apple uppdatera det

hemsidan

Speltid: 58 minuter

Lyssna här (MP3, 70MB)

Prenumerera på showen med denna länk (RSS)

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien