Logitech lanserar AnyAngle fallet med särskild gångjärn för iPad Air 2

Logitech har meddelat ett nytt fall för iPad Air 2 som fungerar som en monter på varierande vinklar. Den AnyAngle har en dold gångjärn som rekvisita tabletten i valfri vinkel inom 50 graders intervall. Fallet är utformat för att skydda iPad Air 2 när transporteras runt, och har en tydlig tillbaka för att visa upp iPad.

Logitech Keys-To-Go: Unik tangentbord för iPad och iPhone (recension), Review: Logitech TypePlus tangentbord till iPad Air, Review: Belkin QODE Ultimate Pro tangentbord för iPad Air, Top tangentbord för iPad Air och iPad mini, Seven bästa iPad Air tangentbord (händer på): juni 2014

Den hetaste anordningen i företaget förblir tabletten. Chefer har drivit för dem, IT-avdelningar har hyses dem, och användarna fortsätter att tjata för dem. Är de en modefluga eller spel-växlare? Vi undersöker fördelarna produktivitet, möjligheter och myter.

Den AnyAngle kan öppnas platt för att använda iPad Air 2 som en tablett som andra fall. Slutar likheterna där, i förekommande fall stöder tabletten vid någon vinkel inom sitt område för att använda iPad Air 2 i den bästa konfigurationen vid varje given tidpunkt.

Enligt Logitech är magneter för att hålla tabletten vid önskad betraktningsvinkel. Det hela kan lyftas och flyttas utan att ändra vinkeln av tabletten.

Logitech AnyAngle kommer att finnas tillgänglig i USA och EU i november för $ 59,99.

Andra iPad Air 2 fall som omfattas av webbplatsen

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien