Lenovo att lansera Moto Maker i Kina

Att rivstarta sin strategi att leverera en “kund strategisk omvandling”, har Lenovo meddelat att tillgången på Moto Maker online studio i Kina.

Indien “antikoloniala” till den ekonomiska skada: Marc Andreessen i osammanhängande Twitter rant, LG Pay kommer att vara en ingen show på MWC: Rapportera; Singtel krymper nettovinst av SG $ 16m, Facebook drar gratis Basics projekt i Indien, Samsung att ge den allmänna säkerheten nätverk i Sydkorea

Moto Maker kommer att ge kunderna möjlighet att anpassa sina Moto X smartphones framifrån färg, rygg färg, och minnesstorlek.

Moto Maker lanserades ursprungligen i USA i november 2013 genom etablerade samarbeten med alla de stora mobiloperatörer.

Lenovo Australien och Nya Zeeland vd Matt Codrington hade sagt att det är bara en tidsfråga innan Australien kommer också att se ankomsten av Moto Maker.

Han sade att bolaget planerar att fokusera på att expandera sin e-handelsbutiker, eftersom det finns för närvarande endast sex online-butiker världen över, och att fördelarna med att göra Moto Maker tillgängliga kommer att öka sina hanterade relationer med telekombolag, och därför ger bolaget större möjlighet att stärka sin position på mobilitetsmarknaden.

I själva verket meddelade Lenovo på tisdagen att man planerar att lansera två nya produkter under sin rörlighet portfölj två gånger om året, och släpper kvartals uppdateras av sina e-handelsbutiker som ett sätt att öka sin marknadsandel mellan Lenovo och Motorola varumärken. Företaget sade också att det finns planer på att samarbeta med lokala transportörer att aggressivt riktar användare som migrerar från 3G till 4G-nät.

Förutom att lansera Moto Maker, har Lenovo även släppt Moto X Moto X Pro, och Moto G för online-köp i Kina.

Upplysningar: Aimee Chanthadavong reste som gäst av Lenovo.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien