Infocomm, teknik, konst, design och media

Konst, design och media är inte nya InfoComm och teknik. Konvergens är inte nytt för InfoComm och teknik. Men jag var fortfarande glad att höra att en Singapore universitet har ett program där konst, design och media har lagts till sin klassiska ingenjörs kurs.

I Singapore har många ingenjörsutbildningar typiskt involverat mycket programvara. Vi tenderar att hänvisa till InfoComm / teknik som en uppsättning. Konsten, design och media skolor och industrier i Singapore har länge använt InfoComm verktyg. Men det var sällsynt att hitta InfoComm / ingenjörs människor få sina händer smutsiga med konst, design och media.

Kanske digitalkamera gjorde det. Datanörd reda på hur de kunde helt enkelt trycka på några få knappar för att ta vackra bilder.

Kanske MP3-spelaren gjorde det. Datanörd lärt sig att de helt enkelt kan trycka på en knapp ett par gånger för att lyssna på flera sorter av musik.

Kanske bredband gjorde det. Datanörd gjorde helt enkelt ett par finger pressar och blev mer utsatta för ett bredare spektrum av videoklipp.

Kanske böcker gjorde det. Datanörd lärt sig att läsa litteratur!

Kanske pekskärmen smartphone på mobila 3G gjorde det. Datanörd växte att uppskatta allt det ovanstående.

Kanske MMORPG gjorde det. Nu datanörd är angelägna om att arbeta där de kan göra sina monster ser mer “riktiga”, med ljus, skugga, och päls rör sig med vinden. Och även när du är fysiskt i ett annat land, när din krigare, rusa mellan andra krigare, skjuter hans monster från denna sida av bron, måste hans monster kunna se från den andra sidan av bron och omedelbart och smidigt smita din krigare skott, som kommer att studsa och mark i en hög med stenar långt borta, med en högljudd explosion. En vers rullar ner på skärmen som symfoniska musiken spelas. Det är dags för dig att köpa fler spel vapen från honom. Kanske är dessa motiv för lärande över olika områden.

Telekomföretag, TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum, säkerhet, VPN förbud för att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord, innovation, Själv köra taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore, Banking, Singapore öppnar lab för fintech experiment

TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum

VPN förbjuda att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord

Självdrivande taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore

Singapore öppnar lab för fintech experiment