HP: s ePrint initiativ: Color me konflikt på moln utskrift

Hewlett-Packard har lanserat ett brett initiativ för att låta dig skriva ut från vilken enhet som helst — din Apple iPad eller iPhone, BlackBerry, Android telefon och annan mobil gadget. Insatsen som dubbas HP ePrint, är kraftfull och gör en hel del affärer känsla. Utmaningen för HP: uppmuntra dig att skriva ut mer.

HP: s ePrint går så här (uttalande)

Det hela låter svälla, men jag är i konflikt om tjänsten och lite skeptisk. Här är de rörliga delarna att fundera

Om jag skulle skriva detta missiv ut från min smartphone det skulle kallas “konflikt om cloud utskrift. Jag tror inte att jag är ensam så jag kommer att vara mycket intresserad av hur dessa konflikter sorteras ut framöver. För HP, är övergången en no-brainer, men jag undrar om folk verkligen kommer att skriva ut mer. din mobila enhet har i princip blivit ditt fotoalbum. du behöver inte visa utskrifter av bilder du lämnar dem telefonen och dra. fotoutskrift i mitt huset är bara sällsynta nuförtiden. i dag kan du skriva ut ett foto av 300. Inte så länge sedan du skulle skriva ut 300 bilder bara för att räkna ut en du gillade.

Dokument har blivit en liknande historia. Utskrift är fortfarande viktigt och du måste lämna det till HP för att tänka framåt. Men det finns fortfarande utmaningar framöver. Tankar om e-Print?

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Du kan skicka vad du vill skriva ut på från en mobil enhet till en webb-kompatibel skrivare,. Du kan schemalägga utskrift efter behov. Du kan skriva din egen tidning egentligen genom att tajma senaste berättelser från New York Times, Reuters och ESPN,. Varje HP-skrivare kommer att ha en e-postadress och när den är ansluten till en mobil app utskriftsjobb kan gå överallt,. E-print kommer arbeta med Google Docs och en uppsjö av partners planerar program,. Web anslutna skrivare kommer att vara normen i HP portfölj,. HP kommer att ha en online-nav för att konfigurera enheter, spåra jobb och hämta appar.

Teknikern i mig applåderar HP för nytänkande utskrift. Cloud medveten utskrift diken förarna och kan vara ganska praktiskt,. Affärsmannen i mig tycker HP är på rätt väg, eftersom det kanske kan sälja mer skrivare — och därmed bläck. Samtidigt är molnet utskrift ansträngning ett trevligt sätt att framtids en av HP: s kassakor. HP visar oss framtiden för utskrift med den gamla affärsmodellen — sälja dessa varor bebis,! The skeptiker i mig känner de affärsmässiga konsekvenser och kan inte låta bli att tänka HP försöker bara att få mig att skriva ut mer och därför köp mer bläck. Ärligt talat, jag är trött på att köpa bläck,. Den surkart i mig verkligen gillar mina skrivare dum. För alla KRAFT HP tillkännagivande jag aldrig haft lust att skriva ut från min smartphone och inte ser mig springa ut för att köpa en moln aktiverad ersättningsskrivare.

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september