Brist på kompetens hindrar moln migration

SINGAPORE – En brist på IT-personal som är utrustade med tillräcklig know-how för datacenter virtualisering och moln migreringar är avtäckt som fler företag inleda pilotförsök eller hela distributioner av plattformen, industri insiders not.

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Enligt Zou Ling, vice vd för teknik på en ledande finansiell institution som inlett omvandla sin interna datacenter i ett privat moln miljö, förändringen i processer från en fysisk infrastruktur i en virtualiserad en är “stor”. Dessutom, i syfte att arkitekt för privata moln, Zou sade hon var tvungen att identifiera och sammanföra IT-personal med skill som grenslar över lagring, servrar och nätverk. Detta, sade hon tog tid.

“Det finns inte många människor internt som har kompetens inom alla tre områden, så vi reskilled de som [hade] fästingar i två av de tre lådor”, erkände Zou, som talade här fredag ​​på en cloud computing forum organiseras av Hewlett Packard (HP). Namnet på hennes organisation kunde inte avslöjas för allmänheten.

Zou sade dock att insatserna var värt det som hastigheten på provisioneringstjänster och föra nya processer på strömmen är nu “mycket snabbare” än den var tidigare. Den finansiella organisationens hela IT-miljön är nu också mer “elastisk och flexibel” för att tillgodose företagens tillväxt och säsongs behov beräkna, samtidigt som företaget att skörda besparingar från bättre upprätthålla fysisk hårdvara, hantera begränsningar datacenter utrymme och tidskrävande handling av avveckling out-of-date utrustning, utarbetade hon.

I en tidigare webbplatsen Asien rapporten säger experter cloud computing tvingar IT-proffs att omskola sig för att stanna relevant. I själva verket, den mest eftertraktade IT-arbetare var är de som hade både en praktisk förståelse av teknik och kan också kommunicera, förespråkare och leverera resultat inom den bredare företaget noterade rapporten.

Cloud förmåner utöver kostnadsbesparingar, företag inte längre med att bara förnya sina datacenter till förmån för skördekostnadsbesparingar men sade Aman Dokania, vice president och general manager för blad, virtualisering och molnlösningar på HP Asia-Pacific och Japan.

Under frågor och svar session, konstaterade han att fler IT-cheferna nu talar om att förvandla sina datacenter för att ge de nödvändiga beräkningsresurser och applikationer affärsanvändare behöver, på begäran.

När det gäller företag som ännu inte har infört en cloud computing strategi Dokania sade ledningsgruppen kommer att se anställda “utmaning” dem att investera i moln erbjudanden.

Dessa användare kan nu enkelt registrera dig för offentliga molntjänster genom att gå online och betala med sina kreditkort “, förklarade han.” Detta gör det svårt för att säga nej och motivera sitt beslut.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner