Microsoft att leverera slutliga versionen av Office 2013 RT start i början av november

Microsoft lät glida tillbaka i juni att den version av Microsoft Office 2013 som skulle vara tillgänglig för Windows RT tabletter och PC kunder skulle vara en “preview” prov-build. I en September 13 blogginlägg bekräftade Microsoft att information och lagt några fler uppgifter om Office Home & Student 2013 RT bunt som kommer att vara tillgänglig för dem med ARM-baserade Windows-enheter.

Makron, add-ins, och funktioner som är beroende av ActiveX-kontroller eller 3: e parts kod som PowerPoint Slide Library ActiveX-kontroll och Flash videouppspelning, vissa äldre funktioner som att spela äldre mediaformat i PowerPoint (uppgradera till moderna format och de kommer att spela ) och redigera ekvationer skrivna i Equation Editor 3.0, som användes i äldre versioner av Office (visning fungerar bra), vissa e-post skicka funktioner, eftersom Windows RT stöder inte Outlook eller andra skrivbords postprogram (öppnar en post app, såsom post app som kommer med Windows RT-enheter, och att sätta in Office innehåll fungerar bra), skapa en datamodell i Excel 2013 RT (pivottabeller, QueryTables, Pivot Charts fungerar bra), Inspelning berättelser i PowerPoint 2013 RT, Searching inbäddat ljud / videofiler , spela in ljud / video anteckningar och importerar från en ansluten scanner med OneNote 2013 RT (infoga audio / video anteckningar eller skannade bilder från ett annat program fungerar bra)

Office 2013 RT kommer inte att vara tillgängliga för köp som en separat produkt. Det kommer att “ingår” med ARM-baserade Windows RT tabletter och datorer och kommer att fungera som en stationär app, vilket betyder att det inte kommer att vara tillgängliga via Windows Store.

Den slutliga versionen av Office Home & Student 2013 RT kommer att finnas tillgängliga för kunderna mellan början av november till januari 2013, med exakta tidpunkten beroende på språket, sade Microsoft tjänstemän. De som köper Windows RT-enheter innan den slutliga är ute kommer att få förhandsvisning bygga, som kommer att uppdateras till slut gratis via Windows Update.

(Den; ryktas utsläpp till tillverkningsdatum för den slutliga versionen av Office 2013 för x86 / x64 hårdvara är november 2012 med konsument / allmän tillgänglighet i början av 2013. Microsoft tjänstemän har fortfarande inte sagt när Office 2013 RTM eller lansering.)

Office 2013 RT program – Word, Excel, PowerPoint och OneNote – är mycket lik, men inte exakt samma som deras Office 2013 motsvarigheter, eftersom de måste byggas för att köras på ARM. Ja, de bygger på samma kodbas som “vanlig” Office, men RT appar måste tweaked att uppfylla säkerhets- och batterilivs bestämmelserna i ARM-baserad hårdvara, Microsoft tjänstemän anges i denna veckas blogginlägg.

På grund av dessa krav på ARM, är Microsoft att stödet för ett antal funktioner med Office 2013 RT som fortfarande kommer att finnas tillgängliga informationscentret x86 / x64-versioner av Office 2013.

Funktioner som inte kommer att stödjas / kommer att limitedly stöd i Office RT, som anges i “Office Nästa” blogginlägg – inkluderar

Microsoft tjänstemän sade att förvänta sig en mer detaljerad publiceringsschema för Office 2013 RT den 26 oktober, vilket är den dag Windows 8 och Windows RT-enheter kommer att finnas tillgängliga i detaljhandeln.

Sälja familjen kisel: Varför Storbritannien är upprörd över ARM övertagandet

Processorer, sälja familjen kisel: Varför Storbritannien är upprörd över ARM övertagandet, Sakernas Internet, Softbank vd Son säger ARM en fler decennium satsning på sakernas Internet, hårdvara, Softbank att köpa chip designer ARM för £ 24,3 miljarder eftersom det tar syfta till sakernas Internet, ARM, ARM snaps upp sakernas, imaging specialist Apical i $ 350m affär

Soft VD Son säger ärmen flera decennium satsning på sakernas Internet

Softbank att köpa chip designer ARM för £ 24,3 miljarder som det tar syfta till sakernas Internet

ARM snaps upp sakernas, imaging specialist Apical i $ 350m affär