M1 gör bra på “gratis” telefon blunder

SINGAPORE – En vanlig glitch av online försäljare står inför är att sätta fel prislapp på varor. Mobiloperatör M1 gjorde detta misstag på söndag, men till skillnad från andra e-handlare, som har balked på stumping upp varorna till löjligt låga priser, beslutat att hedra de 120 order för gratis telefoner.

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, telekom, Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom;? Reliance Jio rocks indiska telekom med billig uppgifter och gratis röst

Telefonerna i fråga inte kycklingfoder, heller. De var Samsung N200, Singapore tunnaste och lättaste WAP-telefon, som lanserades här den 10 augusti.

Telefonen var marknadsförs som kostar S $ 428 för kunder som prenumererar på ett ettårsplan och S $ 0 för dem som tog upp ett tvåårigt abonnemang. Detta var ett misstag – M1 hade velat att indikera att det inte var tillgängliga för tvåårsplan.

Innan glitch upptäcktes, hade besökarna gått till platsen och hittade på köpet, och det syntes också på gadgeten och tech webbplats hardwarezone.com, som en länk till M1 platsen. –Den webbplats Asien

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga